Wat vinden onze klanten van ons?

“Door de ervaringen van WijDoen, met NAH, hebben zij begrip voor mijn situatie. Mijn leven stond ook op z'n kop. Zij hebben mij de nodige handvatten aangeboden waardoor ik er beter mee om kon gaan."

›  Hannie Zeegers (partner getroffene)

"WijDoen begeleid mij meer dan uitstekend bij het re-integreren in het werkproces. Het is niet alleen de zakelijke kant die ze benadrukken maar juist ook het menselijk aspect en het verhaal achter de aandoening cq handicap. Het zijn mensen die respect hebben en respect verdienen voor hun inzet."

›  Richard Tangeman

"Ik heb erg veel gehad aan het traject dat ik met de coach van WijDoen gevolgd heb. Zij begreep heel goed tegen welke problemen ik aan liep en gaf me hierin veel steun. Ze stuurde me subtiel en liet me op die manier zelf tot bepaalde ontdekkingen komen. Ze dacht met me mee en gaf hele goede adviezen hoe ik dingen kon aanpakken of oplossen. Dat waren soms ook heel praktische adviezen. Dit heeft er in grote mate toe bijgedragen dat ik mijn balans beter heb leren bewaren. Zij was gelijk van af het eerste contact zeer betrokken."

›  Linda Rieff

Wat vinden werkgevers van ons?

"Ik werk nu al even samen met WijDoen. We hebben WijDoen vanuit expertise betrokken, met als doel een medewerker met een NAH te begeleiden naar zijn eigen werk als verkoper. Na de CVA is er heel veel gebeurt in het leven van deze medewerker. Opeens kon hij niet meer ‘normaal’ zijn werk als verkoper uitvoeren; iets wat hij al jaren met veel plezier deed.
Ik ervaar nu als werkgever hoe complex de klachten zijn en wat hierbij komt kijken. Er zijn structurele beperkingen, maar gelukkig ook veel mogelijkheden om weer aan de slag te gaan. WijDoen heeft de deskundigheid in huis om onderzoek te doen naar de arbeidsmogelijkheden, maar begeleidt ook de medewerker op werkvloer. Van ziek worden naar in dit geval de acceptatie van aanwezige beperkingen. WijDoen helpt ons en de medewerker met veel toewijding en inzet. Juist om er samen voor te zorgen dat de medewerker op een goede en zorgvuldige wijze zijn eigen werk kan hervatten. WijDoen helpt ons verder! Bedankt."

›  Anton Flentge, HRM adviseur BCC

“Vanaf medio 2015 begeleidt WijDoen een collega als jobcoach organisatie. Wij zijn erg tevreden over de aanpak. Ze weten de begeleiding goed af te stemmen op de behoefte van de medewerker. Voor ons zien wij deze organisatie als toegevoegde waarde voor de medewerker en de directe collega’s om hem heen."

›  Jeroen Abbink, Pouw Automotive