Wat kan WijDoen voor je betekenen?

Wij zijn een UWV-erkend re-integratiebureau en onze coaches denken met jou mee hoe om te gaan met toekomstige problematiek voor jou en je omgeving. Dat na een revalidatieproces een leven weer mogelijk is. Wij hebben een nauwe samenwerking met ziekenhuizen en revalidatiecentra waardoor wij je goed kunnen ondersteunen.

Elk traject is maatwerk aangezien iedere hulpvraag anders is. Onze werkwijze is dat we eerst een vrijblijvende kennismaking inplannen. Vervolgens stellen we een op-maat trajectplan voor. Onderdelen van trajecten kunnen zijn: sociale activering, re-integratie, jobcoaching, ambulante begeleiding, job-hunting, dagbesteding, detachering, arbeidstraining, leer-werktraject en/ of een scholing of opleiding.

Uit wie bestaat ons team?

Gina Kroonstuiver

“Ik ben Gina Kroonstuiver en sinds 2004 werkzaam als consulent re-integratie. Vertrouwen en respect vormen de basis voor de relatie die ik heb met mijn klanten. Samen met mijn klant zet ik mij in voor het vinden van een passende werkplek. Een plek op maat waar mijn klant zich veilig voelt en zijn/ haar kwaliteiten in kan zetten. Ieder traject is voor mij weer een uitdaging. Ik ga deze uitdaging graag met je aan en hoop je spoedig te ontmoeten.”

Falko Gijzen

“Wát voor begeleiding je ook wenst of nodig hebt, je verdient de beste begeleiding. Ik streef ernaar om jou die te bieden. Vanuit mijn integratieve opleidingsachtergrond ben jij een uniek mens bestaande uit cognitieve, gedragsmatige, emotionele, lichamelijke, en sociale factoren en voor al deze factoren is aandacht in de begeleiding.”

“Waar een wil is, is een weg. Als jij de wil hebt, begeleid ik je op weg.”

Karin Folkersma

“Voor iedereen is het verwerken en omgaan met de veranderde situatie anders. Om daarbij aan te sluiten vormt voor mij de basis om samen te werken. Met jou kijk ik naar de mogelijkheden die er nog zijn of welke opnieuw gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast mag er aandacht zijn voor het verlies wat je geleden hebt. Ik ondersteun je graag in het vinden van een nieuwe balans.”

Aritha van der Stouw

“Mijn doel als neuropsycholoog is om zicht te krijgen op hoe je hersenen, je gevoelens, je denken en je gedrag een rol spelen in je huidige situatie. Ik denk mee over praktische oplossingen die voor jou werken. Een goede samenwerking staat centraal!”

Paulien Sloots

“Het beste uit jezelf halen, ondanks een zware last die je meedraagt, dat is wat ik bijzonder vind om te mogen ervaren bij mensen. Voor mij spelen positiviteit, humor en reflectievermogen een essentiële rol tijdens het coachen. Wanneer je in beweging wilt komen, moet je leren kijken naar jezelf en dat wil ik graag samen met je doen vanuit een basis van respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen.”

Merijn Roubroeks

“Je weet misschien nog niet helemaal hóe je op weg gaat om weer daar te komen waar jij wil zijn. Zodat je met een visie en een missie kunt werken aan jezelf. Ik begeleid jou in jouw proces zodat je weer grip krijgt op je persoonlijke situatie. Jouw kennis, houding en gedrag onderzoeken we samen en we staan stil bij alles wat jij nodig hebt om de ontwikkeling door te maken waar je zelf voor kiest.”

 

Ingmar Rooij

“In mijn carrière is het ontwikkelen en laten ondernemen van mensen de rode draad. Daarom is de veranderende omgeving in de Zorg & Welzijn sector mij op het lijf geschreven. Het leveren van zorg op maat staat bij mij op nummer 1!”

SAMENWERKINGEN

Revalidatiecentrum Merem

https://www.merem.nl

Medisch specialistische revalidatie voor volwassenen en kinderen

WijDoen houdt maandelijks een arbeidsspreekuur op de locaties van Merem (Lelystad / Almere / Hilversum)

Hersenletsel uitleg

http://www.hersenletsel-uitleg.nl

Alles over hersenletsel in gewone taal.